Οργάνωση συμμετοχής σε εκθέσεις εξωτερικού

ΕΚΘΕΣΕΙΣ 5Αξιολογούμε και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τις πλέον ενδιαφέρουσες εμπορικές εκθέσεις στις αγορές που στοχεύετε να εξάγετε ή σας εκπροσωπούμε και σας υποβάλλουμε αναλυτική έκθεση.

TRADE SHOWS

Επιλέγουμε μαζί σας, τον κατάλληλο χρόνο και τις πλέον αξιόλογες εμπορικές εκθέσεις στις οποίες ενδείκνυται να συμμετέχετε ως εκθέτες.

TRADE SHOW SECRETS

Η συμμετοχή σας σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις είναι πολύ απαιτητική απόφαση, ώστε να στεφθεί με επιτυχία.

Κοστίζει ακριβά!

Πιθανόν να έχετε ακούσει περιστατικά συμμετοχής σε εκθέσεις, χωρίς ουσιαστικό όφελος, αλλά με δυσανάλογο κόστος σε χρήμα, χρόνο και εργασία.

Εμείς, επίσης, έχουμε υπόψη μας παρόμοια περιστατικά που μας διηγήθηκαν πελάτες μας που συμμετείχαν, πριν την συνεργασία μας, χωρίς την απαραίτητη μελέτη, προετοιμασία και προεργασία.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 2

Συνήθως, αγνοείται το αυτονόητο, η επισκεψιμότητα της έκθεσης από την κατηγορία των  πελατών που στοχεύονται και ακόμη κρισιμότερο η επισκεψιμότητα του περιπτέρου από τους πελάτες ή συνεργάτες που στοχεύονται!

Όλα αυτά όμως, είναι μετρήσιμα και υλοποιήσιμα με την κατάλληλη γνώση, προεργασία και προετοιμασία.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ 3

Από το «Α» μέχρι το «Ω»…

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ

Οργανώνουμε την συμμετοχή σας,

Επιβλέπουμε την υλοποίηση όλων των διαδικασιών,

Εξασφαλίζουμε την επίσκεψη του περιπτέρου σας από στοχευμένους μελλοντικούς πελάτες και εμπορικούς συνεργάτες (χονδρεμπόρους, αντιπροσώπους, δίκτυα διανομής κ. α.).

ΕΚΘΕΣΕΙΣ 7

Μια τόσο δαπανηρή από κάθε άποψη επένδυση…

ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Μπορεί να αποφασιστεί, μόνο όταν μπορεί να διασφαλιστεί η δυνατότητα ενός χειροπιαστού αποτελέσματος.

Παραγγελίες ή Συμφωνίες!